O NAMA 

Lepota fotografije

To je tradicija fotografske radnje "FOTO BORA" u Smed. Palanci, kojoj je temelj postavio otac Milosav Jelić  u Azanji 1955. god. a nastavili sin Bora i unuke Milina i Vesna u Smed. Palanci. Fotografska radnja se nalazi u centru Smederevske Palanke, a njen način rada deo je porodične tradicije, koja je uvek u fotografskom poslu pažnju poklanjala kvalitetu fotografije.

 

1

 

Fotografska radnja "FOTO BORA"  bavi se uslugama celokupnog  fotografskog asortimana: fotografisanjem i snimanjem svih vrsta svečanosti profesionalno i kvalitetno uz mogićnost ispisivanja teksta na slikama, kreiranjem razglednica i kalendara, snimanjem sa adekvatnom uvodnom špicom, Vašim fotografijama, prigodnom muzikom...  Takođe, mladenci imaju  mogućnost izbora lokacije fotografisanja.

 

 

Više od pola veka  u ovoj radnji izrađuju se sve vrste porodičnih fotografija, zato nas ljudi doživljavaju kao porodičnog fotografa, jer smo zajedno s njima na mnogim slavljima. Sve ovo je očigledan razlog što izlog "FOTO BORE" mami prolaznike Smed. Palanke.