— Foto Bora

Ekspresna izrada fotografija

Ekspresna izrada fotografija za 10 minuta

Došli ste sa nekog letovanja ili zimovanja a vaš telefon i foto aparat više nemaju memoriju jer su puni fantastičnih slika koje ste slikali kako bi sačuvali najlepše momente sa tog magičnog putovanja. Slavili ste rođendan ili ste bili na nekom veselju, i tom prilikom ste takođe uradili sijaset fotografija koje bi ste želeli da večno sačuvate. Najbolja metoda čuvanja slika jeste izrada fotografija jer na ovaj način, vaše uspomene postaju večne.

Jedna smo od prvih radnji koja je opremljena savremenom digitalnom fotolaboratorijom, a kvalitete naših usluga nastavljamo da ostvarujemo izradom fotografija na savremenoj Noritsu QSS 3301 mašini. Donesite fotografije i sačekajte izradu kod nas!

Vršimo Izradu fotografija sa svih vrsta medija (USB flash memorija, memorijske kartice, CD, DVD, mobilni telefoni…). Naše stručno osoblje odradiće korekciju fotografija i dovesti ih do savršenstva. Takođe, u želji da mladim ljudima izađemo u susret, a sve u skladu sa njihovim “mobilnim” načinom života, imamo mogućnost prenosa fotografija preko bežične mreže Blutut-a.


U skladu sa svetskim trendovima, radimo i visokokvalitetnu digitalnu štampu na platnu (kanvasu). Štampa fotografija na platnu je postala zastupljken vid štampe u našoj radnji, pa je izrada slika i fotografija na platnu nešto za šta se mušterije sve češće odlučuju kada žele da naprave originalan poklon i iznenade nekog ko im je drag.